Pronájem tiskárny

V současné době je trendem kancelářskou techniku spíše pronajímat, a ne kupovat. Pronájem kancelářské techniky má oproti jejímu zakoupení mnoho výhod, díky kterým je velmi populární. Pokud o pronájmu kancelářské techniky uvažujete a zajímá vás, zda je opravdu výhodnější a co vše pronájem obnáší, čtěte dál.

Ušetříte na pořizovacích nákladech

V první řadě je nutné říci, že pronájmem kancelářské techniky můžete ušetřit až 50 % nákladů oproti tomu, když si budete chtít tiskárnu zakoupit. Tyto náklady jsou navíc zcela transparentní a předvídatelné, takže se nemusíte bát dalších nečekaných výdajů. Velmi lákavě také působí nulová počáteční investice, kterou ocení především začínající firmy a podnikatelé, kteří nemají nadbytek finančních prostředků. Jednoduše si vyberete zařízení, které vám bude vyhovovat, a objednáte si jeho pronájem. Kancelářskou techniku vám navíc dopravíme zcela zdarma na místo, které si určíte, proškolíme váš personál, a zařídíme veškerou instalaci.

Náhradní díly a servis máte již v ceně paušálu

Řešit nemusíte ani případný servis, ten je již v ceně paušálu včetně všech náhradních dílů a spotřebního materiálu (tonery, papír). V případě poruchy stačí zavolat na servisní linku a domluvit si s technikem servisní zákrok. Ten proběhne přímo na místě, kde je zařízení umístěno, a vy jej tak nemusíte nikam vozit. Na celé zařízení je navíc záruka po celou dobu trvání smlouvy.

V případě závažné poruchy dostanete náhradní zařízení

Případné poruchy se nemusíte bát, reakční doba našeho technika je standardně do 48 hodin (ve většině případů je to mnohem méně). V případě závažnější poruchy tiskárnu odvezeme, opravíme a jako kompenzaci vám nabídneme zařízení podobných parametrů. Díky tomu se provoz ve vaší firmě nezastaví ani když je závislý právě na kancelářském vybavení.

Pokud jste tedy uvažovali o koupi multifunkčního zařízení do vaší firmy, rozmyslete si, zda pro vás není mnohem výhodnější jeho pronájem. Zařízení můžete totiž kdykoliv vrátit, což se hodí hlavně v případě, kdy jej již nebudete potřebovat. Zakoupenou tiskárnu sice můžete prodat, ale její prodej se může protáhnout na delší dobu, po kterou na ní bude jen padat prach. 

Kontakt

logoFooter.png

TECHSERVIS system s.r.o.

Chebská 23/79, 322 00 Plzeň

IČO: 279 63 861, DIČ: CZ27963861

Více kontaktů>

Zeptejte se nás…

* Povinný údaj