Odlište se a zkrášlete nejen svou kancelář, díky 3D logu!

Při zařizování kanceláře se většinou nezapomíná na květiny, kvalitní židle a další užitečné vybavení. Na co ale nejen podnikatelé často zapomínají je to, jak místnost a prostor působí na lidi, kteří sem přijdou například na schůzku. A co je horší, často zapomínají také na to, že oni sami by se zde měli cítit dobře, aby byla jejich práce efektivní. Když už se rozhodnou do své kanceláře něco pořídit, buď se to do dané místnosti nehodí nebo to nijak nesouvisí s danou firmou. Přitom je to tak snadné!

Co by rozhodně nemělo chybět v žádné kanceláři? Přeci logo na zdi, které uvidí každý, kdo přijde. Připadá vám zbytečné, máte raději holé stěny, nebo snad fotky zaměstnanců? Takové 3D logo dokáže krásně pozvednout nejednu kancelář či jednací místnost. Vypadá luxusně a je skvělou volbou, pokud máte v místnosti například celou prázdnou stěnu.

3D logo samozřejmě není potřeba použít pouze do kanceláře, ale skvěle se hodí i na recepci, kde udělá na návštěvníky skvělý dojem. Je také skvělým pomocníkem jako takový ukazatel, pokud máte například vchod mezi několika dalšími dveřmi, můžete si tak 3D logo umístit vedle dveří, aby Vás všichni zákazníci spolehlivě našli.

A proč zvolit zrovna 3D logo, místo toho abyste si vytiskli své logo na papír, zarámovali ho a pověsili na zeď? Nejen, že 3D logo udělá mnohem lepší dojem a působí profesionálně, ale výhody 3D tisku jsou 3D efekt, vysoká pevnost odolná proti odření nebo zlomení, relativně nízké výrobní náklady.

Nápad Vás zaujal, nevíte ale, kde byste mohli takové logo nechat zhotovit? Nebojte, pro nás je to hračka. V HAPPY PRINT Vám velice rádi zhotovíme Vaše 3D logo! Potřebovat k tomu budeme pouze Vaše logo, rozměry, ve kterých si přejete logo dodat, barvu, tloušťku písma a v případě písma také font. O zbytek už se postaráme my.

K tisku používáme šetrný plast, který Vám poskytneme skoro ve všech barvách. 3D logo pro firmy zhotovujeme často, přestože pořizovací náklady na 3D tiskárnu a práce s jejím provozem je finančně poměrně náročná. I tak dokážeme nabídnout realizaci za rozumnou cenu. Můžete si vybrat povrch Vašeho loga, zvládneme udělat jak obyčejný, bez povrchové úpravy, matný, kde je povrch upraven barvou nebo povrch lesklý, kde pro Vás upravíme povrch barvou a lakem.

Výhoda zhotovení loga z 3D tiskárny je také ta, že výsledný produkt Vám vydrží dlouhá léta. V HAPPY PRINT pro Vás zajišťujeme jak sériový tisk, tak tisk ve více kusech. Logo poté jednoduše nalepíte na stěnu, takže nemusíte mít strach ani z jeho instalace.

Zjistěte ještě více o možnostech 3D tisku, odešlete poptávku a my Vám s čímkoliv velice rádi pomůžeme a poradíme.

Kontakt

logoFooter.png

TECHSERVIS system s.r.o.

Chebská 23/79, 322 00 Plzeň

IČO: 279 63 861, DIČ: CZ27963861

Více kontaktů>

Zeptejte se nás…

* Povinný údaj