Jaké benefity skrývá pronájem tiskáren?

V dnešním světě je těžké se obejít bez tiskáren, skenerů a kopírek. I přesto, že některé společnosti stále používají vlastní stroje, stále více a více společností přechází k pronájmu tiskáren. Jediné, o co se musí starat, je domluva měsíčního poplatku s dodavatelem, a to je vše.

Nulová počáteční investice


Nákup ať už nových nebo použitých tiskáren může být velkým nákladem pro společnost. Zařízení, která jsou pokročilá, se nedají pořídit jen za pár tisíc.

Pronájem tiskáren slouží hlavně k úspoře peněz, které se dají využít v jiných oblastech společnosti.

Pronájem tiskárny také dokáže ulehčit aktuální potřeby vaší společnosti. Může se stát, že se firma během několika let rozroste a poté bude třeba tisknout více než na začátku, a to znamená pořízení nových tiskáren.

Pokud se ale společnost rozhodne využít službu pronájmu tiskáren, dodavatel může dodat lepší, výkonnější model a společnost dokáže ušetřit podstatnou část peněz.

Předvídatelné provozní náklady

Existují dvě varianty – sjednání pronájmu tiskárny na dobu určitou nebo neurčitou, přičemž výhodnější je pronájem na dobu neurčitou.

Podmínky by měly být stejné, ale k době neurčité se dá s dodavatelem dohodnout, že součástí paušální ceny může být i spotřební materiál jako tonery, kancelářský papír, sponky apod.

Důležitým faktem je, že přesně víte, kolik vás bude všechno stát. Můžete si tak snadněji rozplánovat firemní náklady. Na základě zkušeností zákazníků se dají provozní náklady snížit až o 50 %!

Nadstandardní záruka na tisková zařízení zajištěna

Často se stane, že zakoupené zboží, u kterého skončí záruka, se rozbije a vy musíte pořídit nové.

U pronájmu tiskárny nic takového řešit nemusíte. U ověřených dodavatelů bývá domluvená nadstandardní záruka po celou dobu pronájmu.

Výběr typu tiskárny

Pokud máte oblíbený typ tiskárny, dodavatel Vám obvykle vyhoví a dodá tiskárnu, kterou si vy sami přejete. Je to jako normální nákup. U nás je možnost pronájmu tiskáren v Praze a v Plzni, kde nabízíme širokou škálu různých tiskových zařízení. Stačí si jen vybrat určitý typ a pronajmout. S výběrem vám rádi pomůžeme.

Možnost stejného typu kazet pro tiskárny

Když se ve společnosti tiskárny nakupují postupně – mohou se zakoupit tiskárny s odlišnými kazetami na inkoust nebo se mohou lišit v něčem jiném. Tato situace ve společnostech nastává velmi často.

Pronájmem tiskárny se zbavíte problému, jak mezi sebou propojit skener, kopírku a tiskárnu. Z bohaté nabídky se dá vybrat více zařízení, která budou obsahovat stejné kazety s inkoustem a další prvky.

Bezstarostný provoz tiskáren

V rámci pronájmu tiskáren bývá zahrnuta doprava zařízení zdarma až na místo určení. Samozřejmostí je zaškolení, jak daná zařízení obsluhovat.

Standardem také je možnost zavolat na technickou podporu v případě jakýchkoliv dotazů nebo poruchy. Nezbytnou součástí je i servis tiskárny a dodání spotřebního materiálu, takže vy se skutečně nemusíte o nic starat. :)

Dejte úspoře peněz zelenou a pronajměte si i Vy svou tiskárnu!

 

Kontakt

logoFooter.png

TECHSERVIS system s.r.o.

Chebská 23/79, 322 00 Plzeň

IČO: 279 63 861, DIČ: CZ27963861

Více kontaktů>

Zeptejte se nás…

* Povinný údaj