3 nejpoužívanější firemní tiskárny

Při zařizování kanceláře se může zdát výběr té pravé tiskárny jako hračka. Než na to skutečně dojde! Najednou brouzdáte stránkami e-shopů, ptáte se svých známých, navštěvujete kamenné prodejny, ale po chvíli už se vám zdá každá tiskárna víceméně stejná…

Co by Vás tedy při výběru tiskárny mělo zajímat a jaké tiskárny pro firemní a kancelářské účely doporučujeme my? To všechno se dozvíte v dnešním článku.

První, na co byste měli myslet je zásadní otázka, zda potřebujete tiskárnu barevnou či černobílou. Máte barevné logo a chcete, aby bylo na Vašich dokumentech hezky vidět? Odpověď je jasná. Budete tisknout především grafy, ve kterých by se mohli Vaši kolegové snadno ztratit, pokud by nebyly barevně znázorněné? Bez barevné tiskárny se neobejdete.

Potřebujete naopak tisknout pouze štítky s adresou k odeslání balíku? Černobílá tiskárna Vám poslouží skvěle. Vezměte v úvahu všechny možné dokumenty, které budete vy či vaši kolegové tisknout a dle toho se rozhodněte.

Od toho se také odvíjí cena tisku, protože u barevné tiskárny bude samozřejmě vždy tisk vycházet dráž.

Dále musíte rozhodnout, zda u tiskárny využijete mimojiné také skenování, kopírování nebo oboustranný tisk. Náročnější uživatele budou zajímat parametry jako počet vytisknutých stran za minutu.

Develop ineo +3350i

Toto zařízení nabízí vynikající černobílý a barevný tisk, skenování, kopírování, ve formátu A4 rychlostí 33 stran za minutu. K ovládání skvěle poslouží 10 palcový dotykový panel, který můžete naklopit.

Tiskárna dále umožňuje skenování do složky, emailu, USB a standardní zásobník papíru má kapacitu 500 listů gramáže 60-90 g/m2.

Moderní kombinace černé a bílé, elegantně zaoblené hrany a příjemně tlumené modré světlo pulzující při tisku navíc zajistí to, že ji nebudete muset v kanceláři umisťovat na neviditelné místo, ale dokonale dotvoří vzhled celé místnosti.

Develop ineo 308e

Zařízení DEVELOP ineo 308e se řadí mezi jedničky, pokud si vystačíte s černobílým tiskem. S rychlostí 30 vytištěných stran za minutu bude udržovat efektivní tempo kanceláře a stane se tak každodenním pomocníkem, u kterého nebudete muset řešit neustálé problémy se spárováním či problémy s tiskem. Tato tiskárna také s funkcí kopírování, skenování a oboustranného tisku se stane plnohodnotným členem Vaší kanceláře.

Tiskárna disponuje dvěma univerzálními zásobníky na papír A3/A4 a Vám tak zajistí kompletní práci s veškerými dokumenty.

Develop ineo+ 300i

Multifunkční zařízení Develop Ineo+ 300i nabízí vynikající tisk, skenování, kopírování a faxování ve formátu A4 a A3, o snadnější ovládání se postará 10palcový dotykový panel se dá naklopit v úhlu od 24° do 90°. První kopii pořídíte už za 5 sekund.

Tato barevná tiskárna má zkrátka vše, co od ní náročné kancelářské prostředí vyžaduje a pokud hledáte tiskárnu, která bude v zápřahu každý den a vy se bez ní při práci zkrátka neobejdete, s touto rozhodně nešlápnete vedle.

Stále si nevíte rady nebo je pro vás nákup tiskárny výdajem, který si momentálně nemůžete dovolit? Zvažte pronájem tiskárny, kdy se o vše postaráme my a vy nebudete muset řešit technické záležitosti se zprovozněním nebo servisem při případných potížích. Neváhejte nás kontaktovat - rádi Vám poradíme s výběrem a doporučíme to nejlepší řešení. Kromě pronájmu kopírek a tiskáren Vám nabízíme také profesionální poradenství a servis. Proč si nezvolit vše v jednom?

Kontakt

logoFooter.png

TECHSERVIS system s.r.o.

Chebská 23/79, 322 00 Plzeň

IČO: 279 63 861, DIČ: CZ27963861

Více kontaktů>

Zeptejte se nás…

* Povinný údaj